Kedvezményezett neve:AQUA PIPE THERM Kft.

Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítása az Aqua Pipe Therm Kft.-nél

Támogatás összege: 16 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 67 %

Tényleges befejezés dátuma: 2020. november 16.

Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.8-20-2020-01609

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében az Aqua Pipe Therm Kft. fő tevékenységi körét, a víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló szerelést kívánta fejleszteni egy SKY JACK SJ51 AJ típusú teleszkópos személyemelő beszerzésén keresztül.

A fejlesztést követően az eddig nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető helyeken és magasságban elvégzendő munkák saját erőből is megvalósíthatóak lettek. Ezzel a vállalkozás rengeteg időt és pénzt takarít meg, továbbá akár bérmunka is vállalható a későbbiekben.

Ez az eszköz-innováció új lehetőségeket teremt a cég életében, hiszen az említett építőipari munkák elvégzéséhez már nem kell külső partner. Orientálódhat a vállalkozás olyan építőipari kivitelezések felé, ahol ezen eszköz nélkülözhetetlen a kivitelezéshez. Mivel a cég többféle munka elvégzésére képes az új gép révén, ezért várhatóan több megrendelést kap az egyéb, már eddigi gépparkkal is elvégezhető munkákra is, így a projektnek tovagyűrűző hatása is lesz.